tisdag 12 mars 2019

Uppdatering

I fredags sov Saga över hos farmor och farfarn. Det hade gått superbra och de hade haft så roligt och lekt och myst. Så skönt att få en lugn kväll hemma för mig och John med bara Julia och skönt för Saga att få odelad uppmärksamhet ett tag. 

Maskerad hos farmor och farfar;




I lördags åkte jag, John och Julia till Vadstena och hämtade vår stora tjej och träffade släkten hos Johns farmor. På kvällen kom Anton och Stenen hit och käkade tacos och kollade på Mello och hälsade på Julia förstås. 

I söndags tog John med sig Saga till leklandet tillsammans med Alvin och Oscar så barnen fick röja och papporna med av de filmer John skickat att döma 🙈😂

Idag bestämde jag mig att det skulle bli en bra dag efter att ha varit fortsatt nere i helgen av den svåra amningen. Natten har gått bra. Väcker och matar henne och hon äter så duktigt var tredje-fjärde timma. I natt sov jag 3+3+2 timmar så det kan jag inte klaga på.  Efter frukost packade jag ner barnet i vagnen och gick ut på första barnvagnspromenaden själv. Så skönt. Gick 4km med stopp halvvägs hos Emma så fick hundarna leka och vi fick sitta i solen mot en husvägg och prata av oss. Om fem veckor får Alvin och Agnes en lillasyster och Julia får en jämnårig kompis och mamman får sällskap på föräldraledigheten, toppen!



Det känns som att det börjar lätta lite efter vår lite tuffa start. Det går lite framåt med amningen då ena bröstet faktiskt läkt lite och inte gör sådär fruktansvärt ont längre och mjölkproduktionen verkar tillräcklig, på gränsen till överflödig med tanke på hur mycket jag läcker. 

Men jag undviker att ta ut segern om att det fungerar i förskott innan vi varit på BVC idag och vägt in lillan. Önskar så att hon gått upp i vikt och att mitt slit varit värt det. Återkommer med uppdatering senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar