fredag 10 januari 2020

Produktiva

I helgen fick vi äntligen fart på oss och fixade till Sagas rum som vi tyckte saknade en stor och gosig säng. Vi vill ju gärna ligga och läsa tillsammans med henne och vi har försökt pressa oss ner i hennes lilla 70 säng men nu bestämde vi oss för att fixa en 90-säng till henne istället.




Så efter en tur till Rusta och IKEA och en eftermiddag med lite skruvande så kunde vi nöjt konstatera att det blev riktigt bra!




John monterade en fin taklampa över hennes lilla rit-hörna med en lampknapp på väggen bakom som hon själv kan nå. Riktigt mysig belysning. Och den stora mjuka mattan blev också en succé.



Något vi däremot hade planerat för sedan tidigare var att vårt gästrum skulle få sig en makeover i mellandagarna. Vi hade outsourcat barnen till Charlotte som var här och tog hand om dem så vi kunde tapetsera. Det blev dock en liten miss i kalkyleringen då vi vara fick ut 3 våder per rulle och jag räknat på 4 så blev vi en rulle kort och blev inte riktigt klara samma dag. Men i helgen hade den sista rullen kommit också och allt blev färdigt.




Vilken skillnad med lite mörkare och varmare färg!


Älskar tapeten!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar