lördag 2 september 2017

Febervecka

Förra fredagen hade Saga ettårskontroll på BVC. Läkarundersökningen gick utmärkt och hon följer nu sin nya viktkurva fint (hon gick ner 1.5 kurva i samband med att jag slutade amma och hon började gå vid 10 mån). Hon fick även vaccin. 

Dagen efter stack vi upp till Stockholms skärgård och hade ett mysigt dygn tillsammans med Tove och Tomas i deras sommarstuga. Så härligt och vi kunde både sola och bada. Saga var lite trött och hade lite feber så hon fick vila mycket i skuggan men det var inga problem. 


I söndags åkte vi hemåt och då började hon bli lite snorig men med lite feber kvar men på måndagen var hon pigg som en lärka igen. Men sedan på tisdagen så brakade helvetet löst. Hon skrek konstant från kl 02-15 och var otröstlig men hade ingen feber. John gjorde allt han kunde men fick henne inte lugn och jag som var på jobbet blev svinorolig för sådär brukar hon aldrig vara, hon är ju världens gladaste unge annars. Jag var hemma vid 16 och då hade febern exploderat till över 39 grader helt plöstsligt. Skitskumt. Vi gav alvedon och avvaktade och i onsdags var hon bättre igen. Mycket märklig reaktion, antagligen av vaccinet. Nu är hon lite snorig men ingen mer feber.. 

Vi har sovit rätt kasst denna vecka pga av Sagas feber till och från så idag när John spelar golf så sov jag och Saga ikapp veckans förlust med en 2.5 h lång förmiddagslur! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar