söndag 3 april 2016

Utställd

Idag var vi på Selmas och min första utställning. Som tur var var hela tillställningen inomhus för annars hade mina bihålor nog pajat ännu mer men vi höll till inne i Mantorpstravets lokal där man spelar på hästar annars. 

Vi var fem springer spaniel valpar som ställde ut i klassen 4-6 månader där tre var från en kull som var drygt sex månader och så Selma och hennes syrra som är precis fyra månader. Ganska stor skillnad både i storlek och mentalitet men våra valpar hade överlägset roligast på hela stället! Selma sprang riktigt fint men när hon skulle ställa upp sig för domaren ville hon mest busa och pussas.  De lite äldre valparna tog såklart 1-3 placeringen och så fick småkottarna dela på fyran. Vi fick helt okej omdömde och eftersom Selma inte stod still mer än en millisekund och var i stort sett omöjlig att döma tar vi inte så värst hårt på kritiken. Vi hade kul, det var det viktigaste! Och så fick vi hederspris för fin valp - det fick i och för sig alla i vår klass men ändå. Selmas första pris, skojigt! 






Selma är helt slut och orkade inte ens äta upp sin lunch och nu har vi lagt oss båda två i sängen och ska sova ett tag och återhämta oss. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar