lördag 24 augusti 2013

Uppdatering

Senare delen av veckan har spenderats hos mamma och pappa i Finspång. John kunde jobba hemifrån och anslöt sig till oss på torsdagsfeftermiddagen. Sedan dess har vi hunnit äta smörgåstårta, haft möte med banken i Finspång, gått två powerwalks varav den ena i skogen i mörker (missbedömde hur dags solen går ner nu för tiden), grillat, klippt häcken och spelat gitarr och sjungit. Vi har en liten musikgrej på gång som vi övar till.

Idag stack vi tillbaka till Linköping. Vi har målat om garderoben i sovrummet. Från ek till vit. Vi körde ju en makeover när vi köpte ny säng, sängbord och byrå men den stora ek-garderoben blev kvar men nu ska den minsann få sig en omgång den med. En pall och en herrbetjänt åker med på en gång.

Det blir faktiskt riktigt bra! Medan färgen torkade stack vi till IKANO och köpte nya handdukar och badrumsmattor och piffade upp badrummet lite. John införskaffade nya tallriksunderlägg till köket också så när vi väl kommit i ordning efter måleri-attacken kan lägenhetens totala ansiktslyft betraktas som färdigt. Vad ska vi pyssla med då?

Om en dryg timma är vi bortbjudna till Stenen och Anton på middag och umgänge. Det vill säga ganska mycket vin och skitsnack. Eventuellt drar vi ner på stan en sväng om andan faller på. Det rycker lite i partynerven..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar