söndag 18 augusti 2013

Lördagkväll

Klockan är halv fyra på eftermiddagen och jaghar inte gått upp ur sängen än. Inte för att det blev så himla hårt igår ändå. Jag och Stenen stack till Norrköping med pendeln vid halv sju och innan dess hade vi tagit två glas vin hemma hos henne och snackat skit.

Hos Antonia i Norrköping fick vi en rejäl fördrink och sedan hade hon dukat långbord i deras fina matsal så vi alla 19 tjejer fick plats och kunde äta middag ihop. Vi hade verkligen skitkul. Jag och Charlotte kände ju egentligen inga andra än varandra och Antonia men hennes kompisar var verkligen skittrevliga så det var inga problem alls.

Vi hängde hemma hos henne och styrde lite dansgolv i vardasgsrummet innan det blev dags för utgång. Men klockan hade hunnit bli jättemycket och vår sista pendel gick hem klockan två så då struntade vi i utgången och vi slapp till och med sitta på den där jobbiga pendeln utan fick skjuts hem av en av tjejerna som skulle köra hem till Linköping på natten.

Kvällens fail var när vi står i hallen och ska gå hem och Stenens skor är borta. Då är det nån av tjejerna som antagligen hade tagit fel (?!) för kvar stod ett par ballerina skor i samma storlek. Hur kan man vara så knäpp så man går dit i ballerinaskor och därifrån i pumps kan man verkligen undra! Vi hoppas att den skyldiga ger sig tillkänna idag så Stenen får tillbaka sina skor idag.

Lånade en bild från Antonias instagram:



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar