söndag 23 december 2018

Tradition

Igår har vi årliga julmyset med tjejerna. Vi blir fler och fler i vårt lilla gäng och i år var det inga nya tillskott men två gravidmagar. 

Sedan kidsen kom har vi fått ta ner ambitionsnivån på maten något. Tidigare var det julbord. Förra året sushi och hembakt julgodis och i år online-pizza och jag tog ner det hela ytterligare genom att inte ens bidra med hembakt julgodis utan stannade på macken och köpte skumtomtar och choklad istället. Men det är ju inte vad man äter utan sällskapet som är det viktiga. 

Det vi inte tummar på är traditionen med julklappspel. Förra året var der kaos med 4 barn under 1.5 år. I år gick det lättare. Som de goda föräldrar vi är satte vi barnen i soffan med varsin skål med ”chips” (barnsnacks) och Pippi på tvn. Sedan körde mammorna julspel så det stod härliga till! 

Inte en enda bild lyckades vi ta i år. Precis innan vi skulle åka (och psykbrytet av trötthet var nära hos flera av barnen) så klämde vi ihop dem på en bild. Julkläder var utbytta mot pyjamaser och vi fick muta med pepparkaka men de satt still en liten stund i alla fall. 

Våra sötnosar! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar