torsdag 15 september 2016

Tjejmys!

Igår hade vi tjejmys här hemma. Karin, Matilda, Amanda, Jennica och lilla Cleo kom förbi och hade köpt med sig mat så fick de äntligen träffa Saga som faktiskt var vaken nästan hela tiden. Vi la småtjejerna på mattan brevid varandra, så söta när de låg och viftade! 


Idag gick vi långpromenad på morgonen och sedan har vi myst i soffan för det har varit för varmt ute för att göra något annat. Jag fick äntligen hem mina dopinbjudningar och ägnade en stund åt att skriva adresser så jag kan lägga dem på lådan imorgon. Saga hade på sig sin nya body som hon fick av pappan i förrgår!

Och så var hon så sjukt rufsig i håret efter natten och det såg för kul ut. Visste inte ens att man kunde vara rufsig när man knappt har något hår men det gick!

På kvällen åkte vi till Elgiganten som passande nog hade lagerrensning med kvällsöppet för vår torktumlare pajade för hundrade gången igår så nu skiter vi i den och köper en ny. Dyrt men vi måste ju ha en. Den kommer på onsdag. Hur ska vi överleva fram tills dess? 
 

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar