torsdag 18 augusti 2022

Drömmer

Nu när jobb och skola/föris dragit igång med rivstart och jag snart har hunnit avverka tre veckor på jobbet så är det lite mysigt att drömma tillbaka till sommarbilderna.

Västkusten och Lysekil med Stadlers.
Julia fick kolla på sina älskade hajar på havets hus. Hon är galen i hajar. Vi fick också fiska krabbor och jag lyckades få syn på tumlare i Gullmarsfjorden när vi åt middag på altanen i deras stugan och det blev ett fasligt ståhej när alla ville kolla på de delfinliknande valarna. 








Eller de här bilderna när familjen Schöld kom och gjorde oss sällskap några dagar i sommarstugan och både vuxna och barn hade så roligt. 




Och när vi var och lyssnade på Viktor och Gustaf Norens konsert i Alsters Herrgård med goda vänner i rätt dåligt väder men som blev hur mysigt som helst ändå. 




Vi har åkt mycket bil i sommar. Både fram och tillbaka till stugan, till Stockholm, till Uppsala och till västkusten. Våra barn har ju alltid blivit så åksjuka så iPad i bilen har aldrig varit aktuellt men nu knäckte vi koden med åksjuketabletter och plötsligt blev bilresan mycket trevligare och mycket mindre bråkiga. 

Nu mer är Julias standardkommentar på fredagarna efter föris att ”jag vill ha en tablettask men inte en åksjuketablettask utan en sån med godis i”… 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar