torsdag 3 oktober 2019

Mallis

Halvtid på vår semester på Mallis. Som vi njuter!

Hotellet är superbra,  världens service och vi får allt vi behöver för barnen, barnstolar, en extra barnsäng till Saga då soffan var för lätt att trilla ur, extra rena handdukar och så vidare. Generellt är hela Alcudia extremt barnvänligt, alla är jättesnälla och släpper fram vagnar och bär och flirtar med Saga och Julia. 

Stranden är suverän med långgrunt turkost vatten. Poolen och poolområdet är inte så stort men jättebra och det är inget krig om solstolar. Maten är jättegod, vi käkar i poolbaren på dagarna och går ut och käkar på den stora strandgatan på kvällarna. 

Vädret har varit 10 av 10 fram till igår men då hade vi planerat att hyra bil och åkte runt ön till några grottor med underjordisk sjö och till Palma och ett shoppingcenter. 

Saga leker i sanden på stranden eller i poolen. Julia leker i sitt UV tält och har fått bara fötterna i havet och simmat i poolen. Vi har gått på Bamse-disco gått i affärer och Saga fick en batteridriven lite hund av morfar som hon döpte till Teo och som varit resans största samtalsämne. Var Teo är, att han slutat fungera efter att Saga tappat in batterierna under kylen, att vi måste köpa nya batterier och ett koppel så han inte rymmer, att han inte får skälla på restaurangen osv osv. 

Kort och gott en underbar semester för hela familjen när alla är nöjda! 















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar