lördag 4 maj 2019

Långledigt

John tog lite extra ledigt och vi fick en lång mysig helg tillsammans. Vi inledde med valborgsfirande med svärisarna. Mysigt! Vi hade invigning av deras nya hus och firade med champagne. Jag törs förstås inte dricka några mängder eftersom jag ammar men ett halvt glas champagne satt riktigt fint. 

Vi sov över och på morgonen första maj tog vi en promenad och tittade på lamm och killingar som finns på en gård o närheten. Vid lunch åkte vi vidare till stugan där vi har varit sedan dess. Killarna fortsätter brygg-projektet och vi andra myser mest inne eftersom det är betydligt kallare den hör helgen. Men lite såpbubbelblåsning har vi allt hunnit med. 

Imorgon fyller morfarn år men vi har redan firat honom med både tårta och presenter hemma men också med en go-fika på konditoriet i Kristinehamn. 



Vi sover fortfarande uppdelat när vi är här för att alla ska få sova så mycket som möjligt så jag och Jullan sover i gästhuset och John och Saga i gästrummet inne. Men på morgonen kl 06 kilar Saga in till mormor som är vaken och så kollar de på bamse och när jag och Jullan kommer in vid 07 så får hon vara med också.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar