torsdag 16 maj 2019

Besiktning och sommarfest

Idag har jag och Julia varit med mormor och morfarn och besiktigat deras nya lägenhet. Den blir SÅ fin! Den är i stort sett helt klar nu men det dröjer fortfarande en månad till innan de kan flytta in. 



Sedan har dagen gått i ett. Jag har lämnat in min brudklänning till ett företag som säljer begagnade brudklänningar för att se om de kan ha bättre framgång med att sälja den i andra hand. Hade en annons ute på blocket och en tjej var här och provade men den passade inte så när annonspriser gick ut provar jag såhär istället. 

Jag är fortfarande så nöjd över mitt val av klänning. Det var den tredje bästa dagen i mitt liv (två barn har klättrat upp på första delad förstaplats förstås) och jag kände mig så fin. 




På eftermiddagen hade Saga sommarfest på förskolan. Mysigt med sångstund och sedan fika och tipspromenad. Ett barn på Sagas avdelning hade inga föräldrar som kom och satt därför hos fröken när vi sjöng. När vi gick iväg för att fika och alla satt på filtar med sina föräldrar och mumsade så sa jag åt Saga att springa och hämta sin kompis och komma och fika med oss. Hon delade så snällt med sig av bulle och syltkex och det andra barnet blev jättenöjd. Fint gjort av Saga! Samtidigt har det hängt med mig hela kvällen, att alla barn inte har föräldrar som har möjlighet att gå ifrån jobb eller av andra skäl inte kan vara med och då ska deras barn sitta där utan fika när alla andra får... Ska försöka att alltid vara noga vid sådana tillfällen och ha med extra så Saga kan bjuda om det skulle vara så att någon är utan, det minsta jag kan göra! 

Vi har fotoförbud på föris så det blev ingen bild men vi hade en mysig picknick i gräset och barnen försvann till gungorna så fort fikat var slut och jag fick tillfälle att prata lite med de andra mammorna och papporna. På söndag är Saga hembjuden på sin första lekdejt någonsin hos kompisen Mollie. De är så peppade! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar