måndag 22 oktober 2018

Ilsken

Idag har jag varit ilsken som ett bi hela dagen. Vaknade på helt fel sida imorse och fick det inte att släppa på hela dagen. Sådär sur så att mungiporna sitte vid knäskålarna. 

Jag var ilsken på allt. Mest på grund av att jag är stor som en flodhäst, har skitont i höfterna på grund av foglossning och en halsbränna så jag går med mer eller mindre stora delar av föregående måltid i munnen konstant. På vägen hem visade det sig att det var långsamtgående-fordons parad-dag så mellan Finspång och Skärblacka så svor jag så högt att det säkert hördes ut ur bilen. 

Hemma lugnade jag ner mig och gick en promenad i skogen med Selma för att trotsa foglossningen lite extra och sedan har vi haft en mysig kväll och spelat och sjungit med Saga. 

Hon tjatar om att vi ska spela och sjunga och så ska hon antingen dansa eller sjunga till. Sången har precis börjat komma och hittills kan hon Vyss Lull lilla palt och Ja må du leva. Vi dör sötdöden här hemma när hon försöker sjunga med sin ljusa lilla röst. 

Nu har John nattat Saga och det blir en tidig kväll för mig med. Såg precis att det är fullmåne också, kanske är därför varulven i mig varit vaken idag. Hoppas på en bättre dag imorgon. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar