onsdag 7 mars 2018

Gran canaria

Det blev många tårar över Myran i helgen. John skrämde slag på sina föräldrar när han ringde precis efter att han sagt hej då till Myran och får frågan 

- ”Hej, det var länge sedan du hörde av dig, lever ni?” (befogad fråga då John inte är superbra på att höra av sig till sina föräldrar regelbundet och inte hade hört av sig en enda gång under resan) men just där och då kom den så plötsligt att John bara hann svara;

- Nej inte alla!

Och sedan bryter han ihop vilket gör att stackars Svärisarna under en lång minut tror att det är någon av mig eller Saga innan John lyckas hulka fram att det är Myran det handlar om. Han trodde nog inte själv att han skulle bli så ledsen men det har tagit hårt på oss alla. 

Vi är fortfarande ledsna och saknar vår Myra men livet går vidare. Så jag tänkte passa på att lägga upp några bilder från vår resa.

Vi hade lite otur med vädret på södra delen av ön där vi bodde men på norra var det fint så vi hyrde bil några dagar så vi är jättenöjda med veckan. Saga fick gräva i sanden vilket var hennes enda krav. Samt bada i poolen och i havet. 





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar