torsdag 12 november 2015

God morgon!

Vaknar av att John puffar på mig och väser "Ska'ru ha nån frukost får du se till att gå upp nu".
Så jag flög upp och hivade på mig kläderna och så kutade vi till frukosten bara för att inse att klockan på hotellrummet gick en timma före..  Nu är vi i alla fall vakna, påklädda och mätta (frosties igen).

Vi befinner oss just nu på ett hotell i Bakersfield. Jag har ingen aning om vad Bakersfield är eller vad vi gör här förutom att det låg smidigt på vägen från Grand Canyon igår till Yosemite dit vi är på väg nu.

Bilresorna ha gått förvånansvärt bra. Många som har gjort USA på det här viset säger att man mest sitter i en bil men vi tycker att vi knappt har åkt något; Landade i LA med en natt där, körde ca 2 h till San Diego och var där i fyra nätter, vidare 5 h till Las Vegas i två nätter, igår 2,5 h till Grand Canyon (med stopp vid Hooverdammen) och vidare 7 h till Bakersfield. Hittills bara 16,5 h i ganska korta etapper så det känns knappt. Idag har vi 3 timmar kvar till Yosemite och sedan bara korta dagsetapper på max 3-4 timmar kvar.

Natten som var och natten som kommer har vi valt att hålla övernattningarna obokade för att vi inte riktigt vet var vi stannar. Igårkväll vid 22 stannade vi på Mc Donalds och använde deras gratis wifi för att kunna boka detta (Best Western Bakersfield en natt för 840 spänn inkl frukost - helt ok).
Sedan har vi två bokade nätter i San Fran som väntar på oss..

Nu ska vi packa in oss i bilen och fortsätta mot Yosemite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar