söndag 13 augusti 2017

BRÖLLOP

Vilken helg! 

Igår fick vi vara med när Magdalena och Eric blev äkta makar. Fantastiskt fin vigsel och en otroligt rolig fest. Vilket jävla ös rent ut sagt. Alla stod på stolarna och dansade och viftade med servetterna redan vid förrätten. Vilken stämning! 

I kyrkan var det lite lugnare och väldigt fin ceremoni. Jag och John hade fått den stora äran att sjunga och spela och brudparet hade valt Kärleksvisan och det blev faktiskt väldigt fint. Jag var lite nervös innan, vigslar är lite extra pirrigt för det känns så stort och viktigt att det blir bra. Men vi satte den och fick mycket beröm efteråt. 

Brudparet var så fina! 

Efter vigseln var det mingel utanför kyrkan innan alla fortsatte ner till riddarhuset. 


 


Utanför riddarhuset


Länk till film på Johns instagram

Det var ett galet röj fram till kl 02. Då tog vi taxi till hotellet där vi alla tjejerna med respektive hade bokat rum och käkade burgerking iförda balklänningar och frackar kl 02.30 innan vi däckade.

Sagan hade vi outsourcat till farmorn och farfarn under helgen och det hade gått hur bra som helst. Hon fick vara med på sin livs första kräftskiva. Hon gillade inte kräftorna men hade ätit en rejäl bit västerbottenpaj och vägrade släppa sitt lilla nubbeglas... 


 
 
 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar