tisdag 28 mars 2017

Tandläkaren

Idag var Saga hos tandläkaren första gången. Eller alltså, vi hade fått en kallelse hem att vi skulle komma till tandläkaren hos BVC idag kl 10. Jag blev ytterst förvånad eftersom Saga inte har några tänder över huvud taget än. Men plikttrogen som man är så går man ju dit. Det visar sig att det är ett informationsmöte dom hålls av en tandsköterska och att vi alla ska pressa oss in i ett pyttelitet konferensrum med 20 andra föräldrar med ungar. Fattar ni kaoset som utbröt. Sitta inklämda med vilda bebisar och få information om att det är viktigt att borsta tänderna på sitt barn och inte ge dem söta saker. No shit Sherlock. 

Helt ärligt borde jag ju dragit slutsatsen att det inte var ett riktigt tandläkarbesök eftersom 

1. Saga har inga tänder
2. De har ingen tandläkarmottagning på BVC

Men jag fattar ju att det är fint att de bjuder in och informerar men det kanske kunde framgått att det var valfritt och inte obligatoriskt. Sen hade vi ju säkert gått ändå för jag gillar ju informationsmöten egentligen och så är det kul att träffa andra mammor och barn.

Den som tyckte att informationsmötet var absolut bäst av alla var Saga som högt och ljudligt kommenterade allt som sades samt satt och asgarvade svinhögt så alla andra började skratta åt henne!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar