tisdag 11 januari 2022

Busunge

Asså Julle är i sitt esse på att komma på hyss just nu. Hon gör allt hon inte får och så snackar hon sig ur det genom att vara dögullig och charmig så det är ju helt omöjligt att bli arg. Nästan. Rätt arg blir jag ibland ändå men det hjälper ju föga.. 

I förrgår hade hon snott mitt läppstift (enligt henne heter det läffstift) som hon behagat måla sig själv, badrummet och sagas säng med. Själva stiftet har jag inte ens hittat utan hittade bara den tomma förpackningen i min sminklåda.



Det går åt mycket plåster här hemma. Inte för att hon har skadat sig utan för att hon själv anser att det behövs av olika anledningar. Ca 2 paket plåster i veckan förbrukar vi nu. 


Igår målade hon sina naglar blå med Sagas nagellack hon fick i julklapp. Hon missade naglarna och träffade mest fingrarna och lite av mattan så nu har hon smurf-fingrar eftersom skiten inte går bort ens med  aceton.

Idag hade hon sprayat ut hela flaskan med balsamspray i sin lugg samt behagat tömma en hel schampoflaska på sitt lilla bord i sitt rum som hon stod och gnodde med. 

Utöver det har hon också idag hunnit måla tusch på sina lakan, blandat ihop alla memory-brickor till tre olika memoryspel, ristat in ett tjock streck med bläck på vårt träbord i vardagsrummet, tömt sitt nya bollhav med 250 bollar åtta gånger och serverat Selma hela sin lunch med potatismos, korv och broccoli när hon inte behagade äta den själv och ljög om att hon visst åt upp den.

Suck. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar