lördag 18 april 2020

Busunge

Snart 14 månader och vägrar fortfarande att gå. Alltså hon kan ju och går några steg här och där men det går så mycket snabbare att krypa så då struntar hon helt enkelt i att gå. Det spelar väl ingen roll egentligen men det vore trevligt om det fanns några hela byxor kvar i garderoben, det blir ju hål på knäna på alla.









Ett riktigt litet charmtroll är hon. Hon pratar konstant och ingen förstår ett ord. Hon har lärt sig var öronen sitter och viftar med fingrarna så hennes små öron fladdrar när man frågar. Hon säger Uffe (vovve)  och pekar på Selma och äter som en häst just nu och kan enkelt trycka 10 köttbullar fast hon är spinkig som en sparv.

Hon går just nu under smeknamnet ryssen (efter allt da da da da) eller frimärket för hon är så mycket spinkigare än sina jämngamla och även rätt mycket yngre polare. 

Förskolan går kanon. Inskolningen är klar och den här veckan har hon varit där hela sex timmar innan hon i tisdags blev hemskickad för att hon var lös i magen. Så det blev vab hela veckan. Ingen annan i familjen är sjuk och så mycket märkligt hon äter just nu, 10 köttbullar, sand, lite sten, kritor,  selmas mat, damm och annat hon hittar är det kanske inte så konstigt om magen säger ifrån ibland. 

Världens goaste lilla Julia! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar