lördag 21 maj 2016

Lördag!

Dagen började på granngården där det ordnades traktoruppvisning och hembygdsföreningen bjöd på fika. Alla bönderna runt om i trakten hade släpat dit sina traktorer av gamla modeller och så körde de runt på gärdet. Vi var väl kanske inte de mest entusiastiska men det var trevligt att prata lite med grannar och Selma fick busa med grannens tollare Eskil så hon var mycket nöjd. 


Sedan drog John med mig på en hemlig aktivitet som han ordnat och förvarnat om. Det visade sig att han körde mig till Söderköping och på vägen dit stannade vi på Butiken på Landet (jag köpte faktiskt ett par skor!). Framme i Söderköping var det full ruljans för det var tydligen barnens dag men det var inte därför vi var där utan när vi gått en vända på bryggan så mötte vi helt plötsligt två kända ansikten i form av Johns kompis från jobbet och hennes kille som vi umgås en del med. De har ganska nyligen fått en liten flicka som jag inte träffat ännu men idag fick vi se henne. 


 
Vi tog en lång lunch på Söderköpings brunn och sedan en glass, en vanlig mjukglass för ingen orkade en Smultronställe-glass... 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar