söndag 22 maj 2016

Löptik

Dagen började med att jag fick rycka ut på nöduppdrag till djuraffären då Selma börjat löpa. Lite tidigt när hon bara är sex månader men Myran började förra veckan så jag hade på känn att Selma nog också skulle komma igång snart, de ställer ju in sig efter varandra precis som människor som lever nära varandra gör.

Passade på att gå en sväng på ikano för att leta rätt på en klänning till dopet vi ska på nästa lördag. Jag är ju stor som en flodhäst och kommer absolut inte i någon av mina vanliga finklänningar så det fick bli en ljus sommarklänning från HM för 300 spänn.

Sedan har dagen gått åt till att så i pallkragarna, ta årets första dopp i poolen och tvätta lakanen som Selma hunnit fläcka ner innan hon fick på sig sina nya byxor. Hon är så cool den hunden, Myran fick vi tejpa fast brallorna på de första åren för hon bara korvade av sig dem hela tiden och kunde inte gå eller sitta normalt utan fullkomligt hatade sina byxor medan Selma nu inte bryr sif ett dugg. Varje gång hon har tagit på sig brallorna efter vi har varit ute får hon en godis och sen är det inte mer med det. Skönt.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar