tisdag 25 september 2012

Rubbad dygnsrytm

Min dygnsrytm har blivit helt förvriden de senaste dagarna. Först efter festen i lördags och nu efter morgonens köande. Sov powernap mellan 13-14.30 och kan därför absolut inte somna nu.

Har i alla fall hunnit med en kaffe på stan på eftermiddagen. Okej, det var en kaffe latte kanel som inte smakade ett dugg kaffe utan typ varm mjölk med kanel. Men det låter mycket bättre med "en kaffe på stan".. Jag hatar kaffe egentligen. Meningslös dryck. Tacka vettja mjölk, jordgubbssaft och vitt vin.

Har också hunnit med att poppa popcorn till kvalitetsuppgiften. Ja, lika knäppt som det låter. Vi ska utvärdera och utveckla ICAs popcorn (sånna man gör i kastrull) med avseende på typ förpackning osv. Så vi har köpt varsin påse och alla i projektgruppen poppar för fullt. Utom stenen som lyckades faila och inte få ett enda popcorn att poppa i kastrullen. Hon messade desperat förut och undrade vad hon gjorde för fel. Hon fick bakläxa till imorgon. Själv misslyckades jag genom att få världens magknip efter att ha ätit upp alla popcornen..

Nä. Om man skulle försöka sova lite då..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar