onsdag 23 september 2020

Det sötaste som går i 2 par skor



De här två. Tänk att just vi fick världens sötaste barn. Varje dag när vi lämnar så står de så glatt och vinkar. Det är det absolut sötaste som finns. Och när man hämtar kommer de farandes så fort det går. Saga är alltid först fram förstås och Julle pinnar på med sina små korta ben för att komma in i famnen hon också. 

De är båda två i en skön fas just nu. De är glada, snälla mot varandra och leker fint tillsammans. De äter bra, sover bra och ställer till med massor av rackartyg förstås. 

Kärleken mellan dem just nu är så påtaglig. Julia gör allt som Saga gör och Saga älskar att vara beundrad och gör allt för att Julia ska titta med ännu mer imponerade ögon på sin fantastiska storasyster som kan precis allt. Jag har ju inga syskon att jämföra med men jag trodde liksom att man lite automatiskt mest störde ihjäl sig på sina syskon. Men de här två just nu är så fina ihop. 


Jag får förstås inte vara ifred en sekund. De kommer till och med in när jag sitter på toaletten för att stolt visa vad de ritat med Julias kritor. 


Saga hade målat med alla kritor på en gång utom den bruna som hon lät Julia ha och som således nu finns på hela bordet och stolarna, lite på väggen, på insidan av badrumsdörren samt en liten bit i hennes mage. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar