lördag 9 maj 2020

Update

Vårens projekt blev att få i ordning i vårt uterum. Vi har ett gigantiskt uterum längs med långsidan på hela vårt hus. Det är så stort att det tog sex år att komma på vad vi skulle göra med allt. 

Vi har haft en fin loungegrupp i delen med anslutning till poolen i några år. I mitten har vi haft en snygg matgrupp som vi köpte för typ två år sedan. Sedan har vi haft skrot-hörnan längst in. Där stod en gammal vit trägrupp med skevt bord och lite annat skräp i allmän oordning. Efter lite avlägsnade av massa prylar och en rejäl avtorkning så gjorde sig ändå den gamla gruppen helt okej för försäljning och vi fick 1700 spänn för den på loppisgruppen på Facebook. 



Men i år tog vi tag i saken och åtgärdade den sista delen av uterummet. Soffan vi hade i allrummet på övervåningen åkte ner i samband med att vi gjorde kontor där uppe i november. Nu har den fått sällskap av ett nytt bord, två fotöjer, kuddar och en sittpuff. Vi har också investerat i tre rejäla mattor under alla tre grupperna. 

Nu är vi så nöjda! Förra veckan hade vi invigning med lite valborgsfest för några vänner (som vi ändå träffar ofta så Corona-risken var liksom redan körd så vi kunde lika gärna ses allihop). 




Stolarna är från Åhléns. Mattorna är från ellos. Kuddar och filtar från Rusta och bordet från Jakobssons möbler. Taklampan är från HM home och golvlampan på sockerlådan har vi fått från mamma och pappa när vi flyttade in. John har stylat och han är rätt duktig måste jag säga. 



Tre infravärmare har han installerat också så vi kunde spela spel till kl 01 utan problem trots att det var 4 grader och regn  ute på valborgsmässoafton.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar