måndag 6 augusti 2018

Vilken sommar!

Det här är verkligen världens längsta och härligaste sommar! 

Vi jobbade vecka 30 och då fick Saga vara hos mormor och morfar i sommarstugan hela veckan, det gick jättebra förstås men både jag och John blev helt ställda av att inte ha något att göra på kvällarna. Ingen hund och inget barn att ta hand om, vad gjorde vi innan de fanns liksom?!

På fredagen åkte jag direkt från jobbet och hämtade Saga och på söndag morgon stack vi till Skåne på mini-semester med Danne, Ellinor och deras Sigrid som är lika gammal som Saga. Vi hade hyrt ett hus via Airb’nb i Lomma. Perfekt för barnfamiljer att kunna laga middag hemma och gå och lägga barnen och sedan sitta ute och snacka och dricka vin. 

Första dagen spenderade vi på stranden i Lomma, dag 2 var vi på stranden i Falsterbo och sista dagen tog vi en dagsutflykt till Köpenhamn. Vi besökte ett stort akvarium och gick och strosade på stan och lekte i en park. 

Väl hemma från Skåne i torsdags gav oss en lugn dag hemma i fredags och i lördags hade svärfar sextioårsfest och igår fyllde vår älskade lilla unge år och då blev det tvåårskalas. 

Den här sommaren är fantastiskt. Vi har så roligt, hinner träffa massor av vänner, umgås med varandra och bara njuta av att vara lediga ihop. 

Lite Skåne-bilder ☀️










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar