söndag 26 oktober 2014

Familjehelg!

I fredags åkte vi hem till Svärisarna och blev bjudna på vrålgod middag (färska älgfileer från förra veckans älgjakt - mums!) och hade idolmys! Vi sov över hos dem och tog en lång sovmorgon innan vi åkte hem. Stannade en sväng på Ikano på hemvägen men det var det största misstaget vinkande göra eftersom det var lönehelg och dåligt väder så hela Linköping var där.

Gav upp och åkte hem och tvättade och pysslade innan mamma och pappa kom hem till oss och lämnade av Mamma och myran innan killarna åkte på hockey tillsammans med svärfar som kom från andra hållet. Mamma och jag hade en lugn kväll med sushi och så mycket bättre (Amanda Jensen var GRYM).

Idag blir det ännu mer släkt då vi ska åka och fira Johns faster och kusin som fyllt år. Vi åkte lite tidigare till Vadstena så vi kunde stanna i squash-hallen så John kunde spela några set med en kompis och jag kunde stökiga på löpbandet. 8 km!! Inte illa. Snitthastighet på 6min/km. Körde lite stak-maskin också så det kommer nog bli en skön träningsvärk imorgon.


Det gör inget eftersom vi ändå bara ska sitta i bilen ner till Tyskland hela dagen på studieresa med traineerna. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar