torsdag 23 maj 2013

Reflektionsdokument

För att spara lite tid har jag redan nu börjat knåpa på det reflektionsdokument som ska lämnas in efter framläggningen. En reflektion över vad jag lärt mig under exjobbet och hur det relaterar till de mål som finns uppsatta för en färdig civilingenjör vi LiTH. Känns ganska skönt att läsa igenom listan med mål och känna att; Ja, det här är jag... typ.


Studiehandboken 2013Innehåll | LiTH-Civilingenjör

En LiTH-Civilingenjör är

en kompetent, kreativ och ansvarsfull teknikutvecklare och drivande problemlösare.
  • LiTH-civilingenjören har en solid grund i matematik, naturvetenskap och teknik och kan, utgående från breda och djupa kunskaper inom dessa områden, strukturera, formulera och lösa komplexa tekniska problem.
  • En LiTH-civilingenjör har de personliga färdigheter och förhållningssätt som krävs för att kunna ta ledande roller i avancerad teknisk utveckling. En LiTH-civilingenjör kännetecknas av självständighet, ansvarstagande, initiativförmåga och nyfikenhet. En LiTH-civilingenjör är också medveten när det gäller ledarskap, genusfrågor och etik.
  • LiTH-civilingenjören har god förmåga att samverka och kommunicera med andra personer i såväl nationella som internationella sammanhang.
  • En LiTH-civilingenjör har kunskaper och färdigheter i processen att utveckla ny teknik utgående från tekniska, affärsmässiga, hållbara och samhälleliga krav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar