tisdag 26 januari 2021

Vilken vecka

Dag 2 på skidskolan lossnade skidåkningen för Saga och sista dagen åkte hon blå backe själv och ankarlift mellan mina ben. Vilken liten stjärna vi har! 

Vi har haft så roligt den här semestern. Vi hade en superfin stuga och vi hade grannarna hemifrån med oss upp som bodde i en stuga precis vid backarna. Så det blev enkelt att kila in dit och äta luncher och så åt vi kvällsmat hos oss, och så några fri-dagar då vi åt var för sig för att inte alla skulle tjata hål i huvudet på varandra med fyra vuxna och fem barn i åldern 1.5-6 år (barnen alltså, vi vuxna har några år till som tur är)



Julia var så avundsjuk på Saga som fick åka skidor. Nästa år få hon med gå i skidskola. Hon var i alla fall nöjd de dagar hon fick hänga med på ryggen på mig eller John. Då skrek hon ”MEJA” när vi stod still och det är inte nådigt tungt att åka med 11kg extra på ryggen som dessutom sitter där uppe och tar kurvorna genom att hänga ut åt sidan. Självklart åkte vi bara de gröna lätta backarna med Julia på ryggen, de där vi kände oss helt säkra. 





Några jobbmöten valde jag att ta ifrån stugan, det är praktiskt nu när alla jobbar på distans. Julle var med och höll ställningarna. 




Nu är vi hemma och tillbaka på jobb och förskola. Förutom idag då det var studiedag men då fick mormorn och morfarn rycka ut och sköta marodörerna så mamman och pappan ändå fick jobba och komma ikapp lite! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar