onsdag 10 juli 2019

Stor tjej!

Igår var en stor dag i Sagas liv. Det var dags att lämna sina nappar till Bamse på Kolmården. Vi har peppat henne i flera veckor och igår var det äntligen dags. Och hon var så duktig! Hon kastade ner sina nappar i hålet i Bamses nappkista och sedan fick hon krama Bamse och berätta att hon lagt napparna där och då lovade Bamse att han skulle ta väl hand om dem!


Grannfamiljen var med oss på Kolmården och Alvin var med som stöd vid napplämningen, han som lämnade sina nappar där förra året. 




Som belöning fick hon välja vad hon ville i Bamse affären. Direkt ville hon då välja ett armbandsur för 699kr men då fick jag gå in och föreslå att hon skulle välja en Lille-skutt gosedjur istället. Hon gick med på det om hon fick en Bamse också samt en liten lille-skutt till Julia. 377 kronor fattigare gick vi ut ur butiken men det var det värt. 

Tror ni ungen har frågat efter sina nappar en enda gång sedan vi kom hem? Nej, inte ett ljud!
Märkbart att hon hade svårare att komma till ro på kvällen igår men inga tårar. Nu när hon skulle sova lunch idag var det också svårt att komma till ro men då tig jag båda tjejerna och la mig i dubbelsängen och nu snarkas det på varsin sida om mig. 

Vår stora lilla tjej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar