måndag 1 juli 2019

Flytt, sommar och konsert

Oj, det var länge sedan. En hel första semestervecka har gått och vi är redan inne på vår andra. 

För precis en vecka sedan flyttade mamma och pappa in i sin nya lägenhet. Och som vi slet allihopa. Saga var och lyxade sig hos farmorn och farfarn i två dygn och det möjliggjorde att jag och John kunde hjälpa till 100% utan avbrott förutom när Jullan behövde lite mat. De hade såklart beställt flyttfirma som bar allt men vi andra körde stenhårt med att plocka upp, skruva upp lampor, möblera, spika tavlor och fixa och dona. Vi slet som djur men på tisdag eftermiddag var allt i stort sett klart. Det enda som saknas är några taklampor som inte kommit än och så gardiner. Der blev SÅ bra. Verkligen så himla fint! Bild får komma senare när det är helt klart. 

På tisdagkvällen när vi var helt slut hände den där lilla tragedin i föregående inlägg med att vi fastande i tvätttunneln och Saga kräktes ner hela sig själv och mig och min väska så då var vi nära skiljemässa men vi överlevde som tur var. Saga pratar dock fortfarande om när vi fastande ”när bilen fick schampo och hon kräktes och morfar fick komma och rädda oss”...

I onsdagsmorse var vi på BVC. Jullan har hunnit bli 4 månader och väger nu stadiga 6.5 pannor och det är dags för smakportioner. Hon har fått testa lite gröt, morotspuré och så mosad jordgubbe. Hon verkar gilla allt men lyckas inte svälja så mycket och kör mest runt med allt i munnen.


Efter BVC besöket åkte vi till stugan och här har vi varit sedan dess. Vi har solat, badat, åkt båt, plockat smultron och lekt. 





I fredags kom Phille och Emma och hälsade på och i lördags var mormor och morfarn barnvakt åt båda barnen hela kvällen (första gången jag är ifrån Jullan mer än en timma-hade gått jättebra!) och vi fick möjlighet att åka till Alsters Herrgård i Karlstad och kolla på spelning med Gustaf och Viktor Norén. Det var en helt magisk sommarkväll med fantastisk musik, en av de bästa musikupplevelserna jag haft. Vi satt nära scenen i sköna brassestolar och käkade picknick och lyssnade och njöt. 





Nu fortsätter vi semestern med fler sköna dagar i stugan! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar