lördag 8 maj 2021

Helvecka vabb



Två dunderförkylda barn hemma hela veckan och två vuxna i lockdown har krävt sitt pussel. Det det i kombination med omorganisering på jobbet gör att det varit en rätt slitsam vecka och vi var alla rätt möra igår kväll. Barnen var på bättringsvägen och har mest hosta och snor kvar men så vaknade Saga strax före midnatt och då bröt helvetet lös. 

Plötsligt hade hon fått SÅ ont i örat och det gick inte över. Vi gav Alvedon och satt upp och tog nässpray och gjorde allt men inget hjälpte. Stackarn grät konstant 00-07. Vid 03.30 pallade jag inte att trösta längre så då fick John ta över ett par timmar. Vid 07.30 däckade hon av ren utmattning efter en påfyllning av Alvedon och har sovit en timma nu. 

Jag har ändå tagit kontakt med 1177 och ska bli uppringd av jourcentralen för såhär ont känns inte rimligt att ha. Hon får ju panik när det inte går över och bara skriker och skriker. 
Älskade lilla unge, jag vet ju att hon fått öroninflammation någon gång innan men såhär ont hoppas jag att hon slipper få mer! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar