torsdag 19 november 2020

Näsblod

Precis när vi stod och försökte montera upp vår nya tv på väggen i vardagsrummet kom Saga ut i köket och informerade sakligt om att hon hade näsblod. Hon var kolugn så vi trodde hon hittade på men hon insisterade på att vi skulle komma. Så John gick för att hjälpa henne och sedan sa han bara ”du kan nog komma hit”.

Då står ungen naken med blodet sprutande ur ena näsborren så det skvalar ner på bröstet, fötterna och golvet. Både jag och John spelade ju ascoola och försökte få stopp på det med bomull och skojade lite med henne och hon tyckte det vad superfränt att hon blödde så mycket och började direkt dividera om att hon minsann skulle ha bomullen i näsan hela natten och på dagis så alla hennes kompisar fick se. Cool unge och skärrad morsa som dolde det bra. 

Det visade sig att hon slagit i näsan i fönsterkarmen vid sängen så hon hade blodat ner täcket också. Men efter lite bestyr fick vi i ordning och hon somnade glatt med sin bomullstuss i näsborren. Nu var jag precis inne och rykte ur den ur sömnen  och det verkade ha slutat blöda så nu kan jag vara lugn. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar